Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Duracid pentru furnici 100gr.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Cod produs
V37
Out Of stock
Descriere
Duracid pentru furnici este insecticid piretroid sub forma granulara cu efect de lunga durata si actiune insecticida puternica impotriva furnicilor si altor insecte taratoare.

Caracteristici:
Duracid pentru furnici este o momeala insecticida granulara cu continut de zahar, cu o formula special conceputa impotriva furnicilor. Este o momeala microincapsulata pe baza de cipermetrina. Microincapsularea ingredientului activ creste cu succes eficacitatea produsului: dupa ingerarea momelii, furnica nu moare imediat si are timp sa se intoarca in colonie. Impartirea granulelor de momeala intre diferiti membri ai coloniei ajuta la diseminarea insecticidului, dand nastere la un efect in lant care va distruge cuibul in intregime.

UTILIZARE
DURACID PENTRU FURNICI este recomandat pentru tratamente interioare si exterioare in mediul rural, zootehnic (salile de muls, boxe, adaposturi de animale, ferme si gramezi de gunoi de grajd), civile (scoli, spitale, cinematografe, magazine, baraci, hoteluri, restaurante si cantine) si industriale (cum ar fi industria alimentara).
DURACID PENTRU FURNICI trebuie folosit ca atare, distribuind produsul peste sau in apropierea cuibului sau pe suprafetele unde furnicile sunt o prezenta constanta, la o doza de 15-20 g /m2.

COMPOZITIE
Cipermetrina 0,6 g; Benzoat De Denatoniu 0,001 g in cantitatea necesara pentru 100 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura