Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Magnum Gel pentru furnici, 5g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2299 lei Lei
Cod produs
Q274
Out Of stock
Descriere
Magnum gel pentru combaterea furnicilor este destinat pentru utilizarea in interiorul cladirilor rezidentiale, industriale, publice, comerciale sau institutionale, in exterior, in jurul cladirilor teraselor sau gradinilor private.

- este o momeala sub forma de gel specific pentru toate speciile de furnici considerate daunatori, cum ar fi Furnica Argentiniana (Lineplthema humlle), etc.
- inzestreaza produsul cu o putere de atractie superioara puterii de atractie a mierii - unul din alimentele preferate ale insectelor.

- furnicile sunt atrase de gel si datorita vascozitatii sale specifice ele trebuie sa o ingere pentru a o transporta in cuib.

COMPOZITIE:
lmidacloprid 0.01%
Bitrex 0.008%
Excipient alimentar q.s. 100%

TOXICOLOGIE ACUTA:
Orala DL50> 100 gr/kg (pro rata)
Dermal DL50> 100 gr/kg (pro rata 24 h)
lnhalare - Nu se aplica

INSTRUCTIUNI PENTRU UTILIZARE:
In spatiile interioare, aplicati gelul sub forma unor picaturi mai mari sau a unor linii fine pozitionate in preajma cararilor facute de furnici, a punctelor de intrare si iesire catre zonele de acces, cat si in jurul cuiburilor.

In spatiile exterioare, aplicati gelul sub forma unor picaturi mai mari sau a unor linii subtiri in jurul cuibului sau pe lungime traseelor facute de furnici.

Mod de ambalare: seringi de 5 gr.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura