Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid spray impotriva insectelor Duracid 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Cod produs
V40
Out Of stock
Descriere
Duracid spray impotriva insectelor este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient impotriva gandacilor de bucatarie, furnicilor, mustelor si tantarilor.

Caracteristici Duracid este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburatoare si taratoare precum muste, tantari, tauni, viespi, gandaci, furnici. Datorita compozitiei, are o actiune insecticida dubla, de combatere si reziduala. Din acest motiv, jetul trebuie sa fie indreptat nu numai in aerul din mediul inconjurator, ci si spre suprafetele din mediul care se doreste a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate in apa, DURACID este folosit in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.

COMPOZITIECipermetrina 0,125 g
Tetrametrina 0,25 g
Piperonil butoxid 1,250 g
Apa si substante complementare
in cantitatea
necesara pentru 100 g

UTILIZARE Recomandat pentru locuinte, spatii domestice, pervazuri, usi, terase, etc.
Impotriva insectelor zburatoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depasi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci cand este necesar si a se pulveriza in sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.

Contra insectelor taratoare (gandaci, furnici si alte insecte taratoare) a se stropi produsul indreptand jetul spre locurile prin care insectele trec sau in care isi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele usilor si ferestrelor, in crapaturi, sub mobilier, in apropierea cosului de gunoi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura