Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&Deratizare

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray viespi Duracid 750 ml.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3699 lei
Brand
V39
Descriere
Duracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient impotriva viespilor cat si pentru combaterea unui spectru larg de insecte.

Caracteristici Duracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unei game largi de insecte taratoare si zburatoare, foarte eficient impotriva viespilor, fiind prevazut cu aplicator special care faciliteaza tratarea obiectivului dorit. Jetul de solutie insecticida ajunge la 4 metri distanta. Efect insecticid puternic.

Datorita compozitiei, are o actiune dubla, de combatere si reziduala. Din acest motiv, jetul trebuie sa fie indreptat nu numai in aerul din mediul inconjurator, ci si spre suprafetele din mediul care se doreste a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate in apa, DURACID este folosit in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.

COMPOZITIECipermetrina 40/60 0,125 g
Tetrametrina 0,25 g
Piperonilbutoxid 1,25 g
Emulsionant si antioxidant 0,42 g
Petrol inodor 5,28 g
Butan Propan 35,00 g
Apa deionizata q.b. a 100

UTILIZARE
Recomandat in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.
Impotriva insectelor zburatoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depasi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci cand este necesar si a se pulveriza in sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.
Contra insectelor taratoare (gandaci, furnici si alte insecte taratoare) a se stropi produsul indreptand jetul spre locurile prin care insectele trec sau in care isi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele usilor si ferestrelor, in crapaturi, sub mobilier, in apropierea cosului de gunoi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura