Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid granulat anti muste Imidajet 10g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

934 lei Lei
Cod produs
000007
Out Of stock
Descriere
Odata cu sosirea verii si implicit cu temperaturile mai ridicate, trebuie sa ne confruntam si cu neplacerile cauzate de sezonul cald, si anume aparitia mustelor. Vremea frumoasa este potrivita pentru activitatile in aer liber, pentru lucrarile agricole si pentru gradinarit. Insa vremea calda este propice si pentru aparitia insectelor. Mustele, tantarii, purecii si gandacii de bucatarie sunt insecte care prefera anotimpul cald, iar o infestatie in locuinte, in spatiile publice sau chiar in spatiile industriale nu este deloc ceva neobisnuit, insa nici prea placut pentru multi dintre noi.

Mustele sunt purtatoarele a peste 100 de agenti patogeni, inclusiv Salmonella, E.coli sau stafilococul. Acesti agenti pot provoca boli grave atat pentru oameni, cat si pentru animale, printre acestea numarandu-se febra tifoida, dizenteria bacilara sau hepatita. Pentru a preveni o infestatie a mustelor, cel mai bine este sa asiguram in primul rand curatenia spatiului, indiferent ca este vorba despre o locuinta sau despre un spatiu public. Mustele sunt atrase in general de substantele aflate in descompunere, dar si de fructele coapte si de substantele zaharoase. La fel de important este sa folosim plase anti-insecte la ferestre si la usi in cazul in care le lasam deschise, pentru ca altfel mustele si alte tipuri de insecte vor fi atrase cu usurinta in interior.

In cazul in care avem deja de-a face cu o infestatie cu muste, cea mai buna metoda de combatere a acestora se realizeaza in doua etape: control si eradicare. Pentru a controla infestatia de muste, trebuie sa stim cu ce tip de muste aveam de-a face, pentru ca acestea au locuri? preferate? diferite. De exemplu, musca de casa prefera cosurile de gunoi sau hrana aflata in descompunere, pe cand musca de fructe prefera berea care fermenteaza, legumele, fructele, hrana pentru animale sau chiar si scurgerile lasate de diferite aparate electrocasnice (aragaz, frigider, etc.).

Aceste surse care favorizeaza inmultirea mustelor se pot afla chiar si la 500-800 metri de locuinta, asa ca este important sa nu ne limitam doar la spatiul ca atare, pentru a le elimina. Dup ace s-a realizat impecabil etapa mentionata anterior, respectiv cea a curateniei, trebuie sa aplicam un insecticid care sa omoare mustele. Imidajet, sunt niste granule care se dizolva in apa calduta si se aplica prin pulverizare in diferite zone, in special in cele in care exista o infestare a mustelor.

In general produsul se aplica pe zone calde precum: suprafetele calde si insorite ale peretilor, stalpilor, ramele ferestrelor, tarcuri de separare ale animalelor. Este nociv o data intrat in contact cu pielea, si trebuie sa fiti atenti sa nu aplicati pe suprafete accesibile copiilor, sau animalelor de companie.

Utilizare:
- Granulele se dizolva in apa calduta (10g / 100 ml apa), doza pentru 2 mp, aplicata prin pulverizare in mai multe locuri.
- Sub foma de pasta, prin dizolvarea a 10g de produs in 10 ml de apa calduta pentru o suprafata de 4 mp, aplicata cu pensula din loc in loc, dupa 15 minute, in benzi de circa 15cm.

Prudusul se aplica pe suprafete calde si insorite ale peretilor, stalpilor, ramelor ferestrelor, etc.
Remanenta: 4-6 saptamani de la aplicare.
Nu se va aplica pe alimente. Dupa utilizare se spala maine cu apa si sapun.
Produsul contine BITREX (agent amar) cu rolul de a preveni ingerarea de catre copii.
Contine: 10G
Substanta activa: 100g / Kg
Imidacloprind 10%WG Z-9
Tricosen (27519-02-4).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura