Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid pentru muste AMP 100 SG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
9210606
Out Of stock
Descriere
Granule solubile pentru controlul mustelor in toate tipurile de ferme si unitati de reproductie

Substanta activa: Acetamiprid (nr. CAS 135410-20-7) 100g/kg.Aviz. Nr.: 4709BIO/18/01/23

Organismele tinta: muste.

Categoria de utilizatori: uz casnic si uz profesional.

Domeniul de utilizare: ferme si unitati de reproducere

Metoda de aplicare: pensulare sau pulverizare.

DOZA DE APLICARE:

- prin pensulare: 200g produs la 200ml, - prin pulverizare: 200g produs la 1,5L de apa

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

Perioada de utilizare: aprilie - octombrie.

Pentru protectia a 100m2 de cladire (podea) scoateti toate animalele din cladire. Produsul se aplica numai daca depozitul nu poate fi lins de animale.

Prin pensulare: Pentru protectie optima, aplicati pasta folosind o pensula sau rola, prin impartire in treizeci de panouri (10 x 30 cm) pe zonele de odihna preferate ale mustelor, de preferat, in zone luminoase si pe suprafete transparente.

Prin pulverizare: Folosind un pulverizator de joasa presiune, distribuiti produsul in zonele frecventate de muste prin acoperirea unei suprafete totale de 1/3 din suprafata podelei (=33m2 tratati pentru 100m2 cladire).Nu este nevoie sa asteptati inainte de a aduce inapoi animalele in cladire.

Debutul aparitiei efectului biocid: in orele urmatoare aplicarii.

Efectul rezidual: Protectie pana la 3 luni.Instructiuni de curatare: Nu curatati suprafetele tratate. Curatati numai pentru a opri efectul biocid cu detergent si apa fierbinte.

Frecventa aplicarii: Se aplica cu o frecventa ce variaza de la 1 la 3 luni in functie de nivelul de infestare. A nu se depasi 6 tratamente pe an.AMP 100 SG este un insecticid sub forma de granule solubile pentru controlul mustelor intr-o mare varietate de ferme si medii de reproducere (bovine, suine, pasari, ovine, iepuri, cabaline, etc.), potrivit in zonele cu infestare masiva. AMP 100 SG este inodor si foarte usor de utilizat.

AMP 100 SG este caracterizat de un efect cu tripla atractie datorita unei combinatii de doua surse de hrana naturale diferite savuroase (atractanti alimentari dulci - zahar si lactoza) si un feromon sexual (Z-9-Tricosen).

Astfel, mustele de sex masculin si feminin raman in zonele tratate pentru a consuma sau pentru a intra in contact cu insecticidul.AMP 100 SG asigura o protectie pe termen lung a spatiilor de reproductie.

Se poate aplica in doua moduri diferite: prin pulverizare sau prin pensulare. AMP 100 SG contine acetamiprid, un ingredient active de noua generatie din familia neonicotinoidelor.

Acesta actioneaza prin ingerare si prin contact cu sistemul nervos central in zona post sinaptica.

Mustele se opresc din hranire si mor rapid.

MOD DE AMBALARE Flacon x 100g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura