Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&Deratizare

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat impotriva tantarilor Ultra StichFrei

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5691 lei
Brand
73266
Descriere
Aparat anti tantari ce genereaza ultrasunete pe o grecventa de 7000 Hz, alungand tantarii pe o suprafata de pana la 30 mp. Eficacitatea acestui fenomen este ilustrata de opinia unui expert de la Universitatea din Hohenheim.

Aparatul Ultra Stichfrei a fost premiat cu medalii la Expozitia Internationala de Inventii de la Nurnberg si la Expozitia deInventii din Austria. Dispozitivul anti tantari este de culoare albastra, cu dimensiuni reduse si este prevazut cu un bec luminos, de culoare rosie, pentru verificarea functionarii optime, care in momentul introducerii in priza normala de 220V se va aprinde.

Cum actioneaza dispozitivul anti tantari Ultra StichFrei ? Acest aparat anti tantari genereaza sunete la o frecventa inalta de 7.000 de Hz, prin intermediul unei boxe speciale, care imita semnalele masculilor pentru imperechere, si femelele vor respinge aceste semnale, ramanand nemiscate sau vor parasi zona. Aceste sunete sunt abia perceptibile de urechea umana, neprovocand disconfort omului sau animalului de companie.

Tantarii sunt atrasi de mirosul sangelui, in special in cazul copiilor si al femeilor tinere. Doar femelele sunt cele care inteapa si sug sangele oamenilor atunci cand trebuie sa depuna oua si sa isi hraneasca larvele. In acest timp ele nu reactioneaza la semnalele de imperechere trimise de masculi.

Raza de acoperire a aparatului este de aproximativ 30 mp.
Eficienta aparatului nu este imediata, ci se va vedea in scurt timp.
Unde folosim aparatul anti tantari Isotronic Ultra StichFrei ? Poate fi folosit in bucatarie, camera copiilor, camera de zi, dormitoare. Asadar, amplasati dispozitivul anti tantari in zone libere de alte obiecte pentru a permite o buna dispersie a sunetelor. Pentru o performanta mai buna asezati aparatul anti tantari la o inaltime intre 30 cm si 1.5 m de la sol.

In dormitor se pune aparatul anti tantari la inaltimea marginii patului.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 230V - 50Hz
Frecventa: 7 000 Hz
Aria de actiune: aprox. 30 mp
Consum: aprox. 1 Watt
Clasa de protectie: II
Material: plastic
Tip de protectie: riscuri acoperite
Mod de actiune: electric, fara substante chimice.
Garantie: 2 ani
Tara de provenienta: Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura