Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator ultrasunete alungare rozatoare Marder Frei Profi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10645 lei Lei
Cod produs
78407
Out Of stock
Descriere
Isotronic Marder Frei Profi - Generator de ultrasunete pentru alungare rozatoare

Cum actioneaza generatorul de ultrsunete pentru combaterea rozatoarelor in autoturisme ? Dispozitivul "Marderfrei Profi" emite ultrasunete la o frecventa de 23 kHz la interval de 3 secunde, cu o secunda emitere. Aparatul are ca scop agasarea sistemului auditiv si nervos al rozatoarelor. Aceste ultrasunete sunt percepute de catre soareci, sobolani, jderi si ii determina sa paraseasca zona unde este montat dispozitivul.

Aceste ultrasunete afecteaza doar rozatoarele mici si mari, neafectand alte animale domestice, precum caini sau pisici. De asemenea aceste ultrasunete nu sunt sunt perceptibile de catre urechea umana.
Aparatul este echipat cu un difuzor de inalte, are un unghi de emisie de aproximativ 140 grade, si o presiune acustica de 85 dB. Consumul aparatului este nesemnificativ, acesta fiind de mai mic de 0.1 W.

Instalarea aparatului anti rozatoare Isotronic Marder Frei Profi : Alimentarea se face direct la bornele auto, respectand polaritate (culoarea rosie la "+" iar culoarea neagra la "-" ). Prinderea aparatului se face cu doua suruburi intr-un plastic mai dur. Aveti in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte, iar obstructionarea acesteia reduce eficienta dispozitivului.

Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimentul motor.

Recomandare ! Daca compartimentul motor a fost vizitat de rozatoare, se recomanda curatarea motorului si a locului pe care a stat masina, deoarece acestea isi marcheaza teritoriul.

Specificatii tehnice: Tensiune de functionare: 12 V DC
Frecventa: 23 kHz +/- 10%
Consum: 0.1 W
Siguranta: 0.5 A
Presiune sunet: 85 dB
Cablu de alimentare: 30 cm
Unghi de actiune: 140
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Tara de provenienta: Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura