Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat anti rozatoare pentru autovehicule Marten Mice Free

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9371 lei Lei
Cod produs
78440
Out Of stock
Descriere
Marten Mice Free - aparat anti rozatoare pentru autovehicule
Cum actioneaza aparatul anti soareci, anti sobolani pentru autoturisme ? Aparatul alunga rozatoarele prin producerea unui semnal acustic cu o frecventa de 12-23kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de jderi ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel rozatoarele vor evita vehiculul respectiv.

Cum instalam dispozitivul anti rozatoare auto ? Aparatul anti-rozatoare, jderi, dihori, soareci, sobolani se fixeaza cu ajutorul suruburilor de prindere pe tabla sau a colierelor de cablu de caroserie, in compartimentul motor. Cablul de conectare la bateria masinii se va aseza astfel incat sa nu atinga piesele in miscare sau piesele fierbinti( paleta ventilatorului, galeria de evacuare). Aparatul ar trebui plasat in compartimentul motor in asa fel incat sunetul sa se distribuie uniform si sa nu fie estompat de catre straturile izolatoare.
Montajul se va realiza de catre personal calificat si autorizat!
Aparatul se leaga direct la bateria masinii. Cablul negru se leaga la borna plus, iar cablul maro la minus. Daca se leaga suplimentar cablul gri de borna 15( butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit.

Recomandari : Daca nu folositi vehiculul un timp mai indelungat, trebuie sa aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada de timp.
Daca masina a mai fost vizitata de jderi, au ramas mirosurile pentru ca acestia si-au marcat teritoriul. Aceste mirosuri trebuie neaparat indepartate inainte de montajul aparatului anti-jder, deoarece pot patrunde alti jderi chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de rozatoare. Acest lucru se poate face cel mai bine printr-o spalare temeinica a motorului sau prin curatarea cu produse speciale( ex: spray indepartare mirosuri ZAG248). In afara de aceasta, animalele isi lasa mirosurile de mancare si sub masina, pe locul de parcare. Se recomanda sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da rozatoarelor ocazia de a-si apara teritoriul.

Specificatii tehnice:
Tensiunea de functionare: 12V DC
Curentul: aprox. 5mA
Frecventa: 12-23kHz +/-10%
Consumul de curent: aprox. 0,6W
Siguranta: 250V/ 0,2A extern
Nivelul fonic: aprox. 80dB
Cablul de conectare: aprox. 100cm
Unghiul razei reflectate: aprox. 140C
Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Tara de provenienta : Germania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura