Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sperietoare de pasari Bufnita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6999 lei Lei
Cod produs
84015
Out Of stock
Descriere
Sperietoare de pasari tip bufnita impermeabila, folosita pentru alungarea pasarilor precum grauri, ciori, prombei, vrabii, mierle, mincatori de albine si a rozatoarelor precum soareci, sobolani, veverite, iepuri.
Sperietoare de pasari Bufnita ideala pentru a tine la distanta pasari si animale precum ciori, grauri, rate, rozatoare, veverite, soareci, iepuri, mamiferele mici.

? Eficient si economic: momeala imitatie de bufnita cu cap rotativ. Ochii reflectorizati si corpul detaliat pentru realism si eficienta maxima, realizate din plastic PE de inalta calitate, pictura manuala rafinata si capul rotativ fac o bufnita de calus reala pentru a speria pasarile nedorite
? FARA CHIMICE: Acesta este cel mai eficient produs natural si fara substante chimice pentru combaterea daunatorilor de pe piata. Folosim doar materiale naturale care sunt sigure de utilizat in gradina si casa dumneavoastra si care nu polueaza mediul. Pastrati-va gradina si casa in siguranta de daunatori si pasari nedorite cu sperietoarea Bufnita .
? Sperietoarea tip Bufnita poate fi folosita in gradini de legume, gradini de flori, acoperis, copac, balcon, punte, gard, facilitati pentru barci, capriori, hambare, verande deschise, terase.
? De asemenea aceasta Bufnita va poate decora gradinile, verandele si terasele.

Dimensiuni : 38 x 15 x 13 cm.
Cap rotativ : 360
Material plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura