Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&Deratizare

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat anti pasari, grauri, porumbei Sonic Bird Chaser

0 stars: 0.00 din 0 pareri

345 lei
Brand
PS-2001
Descriere
Aparat anti pasari, anti porumbei, anti vrabii, anti grauri, anti ciori, anti pescarusi folosit pentru alungarea pasarilor din jurul locuintelor, din plantatii de vita de vie, livezi cu pomi fructiferi,hale industrial etc.

Cum functioneaza dispozitivul anti pasari Sonic Bird Chaser? Dispozitivul Sonic BirdChaser foloseste principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) pentru a tine la distanta specii precum randunele, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari. Aceasta metoda umana si ecologica va rezolva problema pasarilor nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati.
Pe langa acestea, dispozitivul va ajuta in alungarea rozatoarelor de camp si iepurilor.

Cum folosim aparatul anti vrabii,anti porumbei,anti grauri Sonic Bird Chaser? Aparatul poate fi utilizat in 2 moduri printr-un comutator:
1. AUTO - Aparatul Birdchaser va emite trilurile de primejdie ale pasarilor pradatoare la fiecare interval de timp cuprins intre 5 - 30 de minute automat pe durata zilei. Se poate ajusta intervalul si volumul la nivelul dorit. In acest caz suprafata maxim protejata este de 400 mp. Fotocelula incorporata va dezactiva acest mod de functionare in intuneric, atunci cand activitatea majoritatii pasarilor este aproape nula. De asemenea, puteti opri dispozitivul setand switch-ul pe OFF.

In modul de functionare AUTO, LED-ul indicator clipeste.
2. PIR MODE - Cand detectorul electronic detecteaza intrarea pasarilor in raza sa de actiune, aparatul emite triluri de primejdie (maxim 120 decibeli) care este inregistrat pe un microcip din unitate. Detectorul foloseste cel mai nou tip de radar iar sunetele emise nu sunt "deranjante" pentru om. Aparatul va proteja o suprafata, cu un unghi de emitere de 130 grade si o distanta de detectie de aprox. 10 metri.
In modul de functionare PIR MODE, LED-ul ce indica functionarea aparatului lumineaza continuu.

Date tehnice: Raza de detectare: maxim 10 m
Aria de actiune: pana la 400 mp (volum maxim, in mod "AUTO")
Nivel sonor max.: 120 dB
Alimentare: adaptor 220 V - 50 Hz
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura