Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Granule anti reptile, anti serpi soparle, gusteri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6998 lei Lei
Cod produs
V02
Out Of stock
Descriere
Granule, anti reptile, anti serpi soparle,gusteri

Compozitie

Esente aromatice active cu actiune ce indeparteza impotriva reptilelor

Caracteristici

Produs sub forma granulara folosit pentru indepartarea si alungarea reptilelor din perimetrele exterioare, datorita esentelor aromatice active din care este compus. Este inofensiv pentru plante si animale. Nu substituie tratamentele clasice prezente in comert folosite pentru uciderea reptilelor dar reprezinta o solutie ideala atunci cand nu se poate sau nu se doreste utilizarea substantelor otravitoare. Caracteristica principala este cea de a tine departe de suprafata tratata reptilele (cum sunt serpii), fara a fi daunator pentru acestia, pentru mediu sau alte animale..

UTILIZARE

Se poate folosi in toate locurile unde este prezenta infestarea cu reptile sau acolo unde se doreste prevenirea acesteia (gradini, peluze, straturi de flori etc.). Se poate folosi de fiecare data cand este prezenta infestarea sau se doreste prevenirea intoarcerii reptilelor.

Dozare: Imprastiati un capac dozator de produs (acesta fiind doza ideala pentru cca 1 m) de-a lungul traseelor frecventate de reptile si locurile unde se banuieste prezenta lor. In cazul uzului extern este posibila cresterea dozei pentru obtinerea rezultatului scontat intr-un timp foarte scurt.

Durata: Aproximativ o saptamana. Se trateaza asadar saptamanal suprafata pana la disparitia infestarii. Ploaia si irigatiile abundente reduc eficacitatea tratamentului, in acest caz este necesara repetarea lui.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura