Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel repelent gandaci - 5 x HomeEvo 5g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

103 lei Lei
Cod produs
5x002308
Out Of stock
Descriere
Oferta - 5 x HomeEvo Gel Gandaci 5g.
Gandacul reprezinta o amenintare grava la adresa sanatatii umane. Emiterea de alergeni care agraveaza simptomele astmului si transmiterea agentilor patogeni care provoaca:
Gastroenterita
febra tifoida
Dizenterie
Poliomielita si alte afectiuni
Inainte de a lua masuri de control, evaluati infestarea. Identificati speciile si amploarea infestarii.
Un standard ridicat de igiena este important in controlul gandacilor. Aceasta neaga accesul la hrana, apa. Asigurati-va ca aveti un mediu curat si cautati materialele primite, inclusiv ambalajele si rufele.
Tratamentele eficiente pentru insecticide includ spray-uri de suprafata si momeli pentru insecticide, precum:
pentru spray-uri de suprafata, se aplica in si in jurul harbourages gandaci, si de-a lungul rutelor in care gandacul tipic calatoreste. Cele mai multe spray-uri de suprafata sunt respingator de gandaci, deci nu ar trebui sa fie aplicate in aceeasi locatie ca si momeala, deoarece vor impiedica gandacii hraniti de momeli.
pentru momeli insecticide, de asemenea, loc in zonele infestate. Baiturile ofera control pe o perioada mai lunga de timp, utilizeaza mai putin produs si pot fi folosite in medii sensibile.
pentru aplicatii in exterior, cum ar fi de-a lungul peretilor exteriori, rame de usa si ferestre si in jurul canalelor de scurgere, utilizati un spray rezidual de contact, cum ar fi Crackdown SC, pentru a asigura o lovitura rapida si un control pe termen lung.
pentru infestarile interioare, utilizati un gel de momeala deoarece este discret, foarte eficient, usor de aplicat, poate elimina coloniile si nu are miros.
De altfel, unul dintre cele mai bune produse care va ajuta sa scapati de gandaci este Insecticidul Favol gel anti gandaci de bucatarie Homevo. Este un gel foarte usor de utilizat, intr-un ambalaj care permite o utilizare eficienta si rapida, care atrag involuntar gandacii de bucatarie, asigurand o eficienta maxima in combaterea acestora. Fiind extrem de accesibil din toate punctele de vedere acesta se poate utiliza in urmatoarele locuri:
locuinte
cinematografe
scoli
spitale
baraci
baruri
restaurant
hoteluri
Se aplica in doze de cate 1-4 picaturi pentru gandacii aurii si intre 2-6 picaturi pentru gandacii negri si pentru gandacii americani. In general gandacii mor in urmatoarele ore la ingestie, insa trebuie sa ii lasati in acelasi loc, inca o ora pentru in general, gandacii se hranesc din excrementele semenilor si pot sa revina la viata. Un astfel de gel actioneaza timp de 3 luni, in conditii normale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura