Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Repelent cartite 50g.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

834 lei Lei
Cod produs
003619
Out Of stock
Descriere
Cei care au o gradina sigur se confrunta, la un moment dat, si cu problema cartitelor. Mici mamifere insectivore, cartitele sapa labirinturi subterane si distrug, facand musuroaie, spatiile verzi cu gazon.

Intrucat sunt animale protejate, solutiile pentru indepartarea lor sunt putine, iar gradinarii nu pot decat sa le testeze, rabdatori, pe toate. In general, amenajarea unui spatiu verde necesita o investitie majora de sute, ori chiar mii de euro si o cartita care reuseste sa sape galerii intregi, astfel incat ajunge sa va distruga in adevaratul sens al cuvantului intreaga munca, in care ati investit o suma considerabila nu este tocmai placut, nu-i asa? Tocmai de aceea trebuie sa luati toate masurile de precautie pentru a preveni aparitia acestora in gradinile dumneavoastra, sau in cazuri extreme sa reusiti sa le indepartati.

La ora actuala solutiile pentru indepartarea cartitelor sunt numeroase, insa recomandat este sa apelati la cele care nu le omoara ci care au rolul de a le indeparta, cu alte cuvinte solutiile care le alunga.
Bineinteles ca pe piata exista sute, chiar mii de remedii care va pot scapa cu succes de cartite, fie ca vorbim despre capcane special create pentru indepartarea cartitelor, fie ca vorbim despre anumite pastile repelent care le indeparteaza cu succes.

De asemenea, exista si anumite ingrasaminte organice anti cartite, ingrasaminte care sunt de fara doar si poate de origine vegetala, bazate in special pe ulei de ricin sau pe o fractiune proteica de ricin.

Noi va recomandam un produs 100% natural si anume Betonita, o argila cu granule foarte fine care are un continut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorita acestora, este ideala pentru fertilizarea rapida a solului.

Acest produs este natural si nu afecteaza sub nicio forma sanatatea oamenilor, sau a animalelor, intrucat este imbibat cu ulei de castor, care actioneaza ca un repelent pentru cartite.

Cum se foloseste?
Sa vedem in primul rand cum se foloseste aceasta solutie impotriva cartitelor. Se goleste continutul unui plic in galeriile pe care cartitele le-au sapat si se toarna peste acestea in jur de 2 sau 3 litri de apa, in functie de adancime, dupa care se acopera cu pamant.
Granulele care sunt imbibate cu ulei de castor vor patrunde adanc in galerii, ceea ce va determina cartitele sa paraseasca locul respectiv cat mai repede cu putinta.
Pretul unui astfel de repelent este foarte accesibil si extrem de eficient in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura