Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid bio - captiv 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3394 lei Lei
Cod produs
I7223
Out Of stock
Descriere
Solutie inovativa fara substanta activa bioacida.

Insecticidul bio captiv este o capcana pentru insecte, conceput pe baza unui polimer vegetal, ce actioneaza rapid, formand o pelicula in jurul insectelor, pe care le impiedica sa se miste si sa respire.

Fara substanta activa biocida, CAPTIV poate fi utilizat atat la interior, cat si la exterior, in special in locurile in care utilizarea insecticidelor biocide conventionale este interzisa sau nedorita.

SPECII TINTA: gandaci, furnici, plosnite (oua, pui, adulti), purici, acarieni, paianjeni, insecte asociate alimentelor depozitate.

DOMENII DE UTILIZARE: case, birouri, spatii comerciale si industriale, incaperi de depozitare (inclusiv cele care contin produse alimentare ambalate ermetic).

MOD DE UTILIZARE: CAPTIV este gata de utilizare si poate fi aplicat cu un pulverizator prin pulverizare directa. Prin actiunea sa fizica, produsul trebuie utilizat atunci cand se sesizeaza prezenta insectelor. Se aplica in toate locurile in care contactul cu insectele este posibil, in special in locurile lor de refugiu si de reproducere, pentru a le acoperi. Produsul este eficient in cateva minute, timpul de actiune variind in functie de insectele tinta, de marimea, specia si rezerva lor de oxigen.

Produs fara alergeni alimentari si biodegradabil conform standardului OCDE 301A.

Nu este clasificat drept periculos in conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1272/2008.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura