Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Draker RTU 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Cod produs
V31
Out Of stock
Descriere
Draker RTU 400 ml este un insecticid lichid microincapsulat sub forma de flacon cu pulverizator ce are cu efect indelungat si un spectru larg de actiune.

Compozitie:
cipermetrina 0,30 g
tetrametrina 0,06 g
piperonil butoxid 0,30 g
co-formulanti q.s.p 100,00 g.

Mod de actiune:
Actiunea initiala a insecticidului Draker este asigurata de substantele active libere. Atunci cand efectul se produce insectele prezinta simptome de intoxicare dupa cateva minute, prin pierderea coordonarii si a capacitatii de zbor sau de tarare, insectele tind sa paraseasca zonele tratate si propriile cuiburi. Microcapsulele cu cipermetrina nu au efect repelent, astfel incat, atunci cand insectele se deplaseaza prin zona tratata, microcapsulele se vor atasa de picioarele, corpul, antenele si perii acestora. Substanta activa va fi absorbita lent prin contact direct cu cuticula insectelor, insectele se intorc la cuiburi sau adaposturi si microcapsulele vor fi transferate de la o insecta la alta prin simplul contact fizic, astfel incat insecticidul va avea efect si asupra insectelor care nu au avut contact direct cu zona tratata; microcapsulele de dimensiuni reduse se amesteca cu praf si alte materii organice prezente in zona respectiva si vor fi ingerate de catre insecte, provocand moartea acestora.

Are un spectru larg de actiune si o persistenta pe termen lung.
Formula contine tetrametrina care are o actiune insecticida cu efect de impact si cipermetrina, care reprezinta efectul rezidual, optimizat prin microincapsulare. De fapt, microcapsulele au rolul de a proteja substantele active si de a asigura eliberarea treptata a acestora.

Utilizarea produsului determina eliminarea insectelor prezente in momentul aplicarii si previne aparitia unor infestari ulterioare pentru o perioada de 2-3 saptamani.
Produsul este eficient in combaterea puricilor, capuselor, gandacilor de bucatarie, a furnicilor, acarienilor, paianjenilor, pestisorilor de argint si a altor insecte taratoare ce infesteaza mediile interne si externe ale constructiilor si cladirilor.
Este eficient si in combaterea insectelor zburatoare precum tantari (inclusiv tantarul tigru), muste, tauni, viespi si musculite.

Utilizarea :
Poate fi folosit in: locuinte, depozite, hoteluri, scoli, spitale, cladiri publice, spatii de industrie alimentara, grajduri.
Se poate aplica pe garduri vii si pe peluze.
Se distribuie uniform in locurile in care sunt prezente insectele sau prin care pot trece insecte, in special la colturi, fisuri, locuri de imbinare, plinte, in spatele si sub mobilier, in spatele si sub aparatele electrocasnice, sub chiuvete.
Pentru combaterea furnicilor, se distribuie in special in locurile de trecere: glafuri, praguri, pervazuri, balcoane, colturi.
Pentru combaterea tantarilor, se vor trata gardurile vii si zonele verzi din preajma locului de petrecere a timpului.
400 ml solutie trateaza o suprafata de 20 - 30 metri patrati.

Atentionari:
- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A se evita contactul cu ochii;
- A se pastra numai in ambalajul original.

Informatii medicale: In caz de intoxicatie, sunati medicul pentru primul ajutor de urgenta.
Tratament simptomatic: Se va consulta un centru pentru informare toxicologica.
Zona utilizare: interior/exterior.
Ambalaj: flacon cu pulverizator - 400 ml
Producator: VEBI - Italia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura