Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid CY 10 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2638 lei Lei
Cod produs
V41
Out Of stock
Descriere
CY 10 este un insecticid concentrat sub forma de flacon de 50 ml ce are cu efect indelungat si un spectru larg de actiune. Formula contine o cantitate mare de cipermetrina, care este un piretroid foto-stabil ce actioneaza
prin ingestie si contact, ce are un efect de stingere a focarelor.

La dozele recomandate pentru utilizare, nu irita si nu dauneaza plantelor. Produsul dureaza cateva saptamani intr-un mediu inchis sau in zone umbrite. CY10 este eficient in combaterea insectelor zburatoare (cum ar fi muste, viespi, tantari obisnuiti si tantari de tigru, mustele de nisip si mlastini), impotriva insectelor care se hranesc (gandaci, furnici, paianjeni si purici, insecte, (cum ar fi molii, gandaci de faina) si impotriva daunatorilor ocazionali.

COMPOZITIE
Cipermetrina 10 g
Coformulanti o cantitate suficienta pentru 100 g

UTILIZARE:
CY10 este eficient impotriva tuturor tipurilor de insecte care invadeaza in mod obisnuit mediile domestice, civile, industriale si zootehnice, cum ar fi casele, industria alimentara, salile de muls, mijloacele de transport, mediul rural, grajdurile, adaposturile, depozite, scoli, spitale, cinematografe, magazine, baraci, hoteluri, restaurante, cantine, centre turistice, statiuni de coasta si locuri de tabara. Produsul este, de asemenea, recomandat pentru a trata zonele verzi, cum ar fi strazile cu copaci, garduri vii, peluze si tufisuri ornamentale numai pentru controlul tantarilor.

CY10 este eficient in combaterea insectelor zburatoare (cum ar fi muste, viespi, tantari obisnuiti si tantari de tigru, mustele de nisip si mlastini), impotriva insectelor care se hranesc (gandaci, furnici, paianjeni si purici, insecte, (cum ar fi molii, gandaci de faina) si impotriva daunatorilor ocazionali.

CY 10 poate fi aplicat cu ajutorul spray-urilor, echipamentelor de ULV si pulverizatoarelor termice.

DOZE:
- controlul tantarilor (Culex, Aedes, Culiseta, Anopheles, etc.): se dilueaza pana la 0,5- 1% in apa
- controlul de muste si alte insecte care zboara: se dilueaza la 1-2 % in apa
- controlul tuturor tipurilor de insecte taratoare: se dilueaza la 2-3 % in apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura