Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nebulizator electric spray 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2650 lei Lei
Cod produs
P-17005
Out Of stock
Descriere
Nebulizator electric spray 5L

La indemana, practic si usor de utilizat, pulverizare U.L.V. spray cu aerosol (Ultra Low Volumul) care incorporeaza o suflanta electrica de mare putere, in masura sa micronizeze, prin intermediul duzei speciale solutia plasata in rezervor pana la o distanta de 6-7 metri. Poate fi utilizat cu pesticide lichide, antiparazitare,dezinfectante etc. Rezervorul fabricat din polietilena este anticoroziv , dispozitivul este prevazut cu izolatie electrica dubla si, prin urmare, este in conformitate cu standardele internationale. Este prevazut cu o valva de dozare speciala, aceasta va permite sa reglati priza de fluid si permite sa varieze densitatea in ceata. Solutia finala se pune in rezervor, se actioneaza partea electrica si pur si simplu se obtine o pulverizare sub forma de ceata, gata pentru utilizare.

Domeniul de utilizare : ideal pentru dezinsectie, dezinfectie in agricultura locala, fabrici de produse lactate, industria alimentara, sere, mici podgorii, case, cladiri rurale si industriale, locuri publice, magazine, piete in aer liber, parcuri si camping.
Nebulizatorul ELECTRIC SPRAY are un anumit sistem de nebulizare: duza sa tripla montata in fiecare gaura de seturi gemene cu turbina, creeaza o ceata densa caracteristica si se poate raspandi in spatii mai stramte.

Date tehnice:
-Motor : Universal 220V , 50Hz.
-Putere : 1000 W;
-Capacitate rezervor : 5 litri;
-Greutate proprie: 3,5 kg;
-Dimensiuni : 29 cm x 26 cm x 43 h;
-Iesire : 15 litri / ora max.
-Densitate de pulverizare : 5 litri sunt suficienti pentru un volum de 4.500 de metri cubi.
-Diametru mediu al picaturii : de la 20 pana la 60 microni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura