Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&Deratizare

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cana filtranta Aquaphor Jasper

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6838 lei
Brand
AQUA2308
Descriere
Cana filtranta Aquaphor Jasper

Cana filtranta Aquaphor Jasper reduce: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul si alte metale grele, unele pesticide si unele erbicide posibil prezente in apa de la robinet. Astfel apa consumata este mult mai sanatoasa.

De ce trebuie filtrata apa?

Desi apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei.

Cana filtranta eimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (exemplu cafetiera). Apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros.

Cartea enciclopedia frumusetii este un ghid pentru femei, dar nu numai. Cuprinde tratamente, terapii naturale, retete de masti cosmetice, exercitii pentru intretinere, diete, tehnici de masaj simulte altele. Include informatii pretioase despre machiaj, ingrijirea tenului, a unghiilor si a parului insotite de fotografii, instructiuni simple.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura