Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Granule anti melci Mondo Verde 4000 ml.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13546 lei Lei
Cod produs
REP47
Out Of stock
Descriere
Blocheaza trecerea melcilor prin intermediul unei bariere create din granulele anti melci! Un produs eficient si accesibil care te ajuta sa nu te mai confrunti cu aparitia melcilor in jurul plantelor si culturilor.
Modul de utilizare: Granulele anti melci, de filosilicat de magneziu hidratat, au rolul de a absorbi in mod rapid secretia pe care melcii o lasa in urma lor. In acest mod le este blocata miscarea melcilor si a limcasilor (cei fara cochilie), iar existenta granulelor ii impiedica sa inainteze.
In momentul in care plasezi granulele, incearca sa creezi o bariera de cativa centimetri grosime. Granulele pot fi raspandite oriunde iti doresti - in curte, gradina, livada sau chiar in ghiveciul florilor si plantelor.
Granulele anti melci reprezinta un produs eficient si mai ales sigur. Nu este toxic si nu este daunator pentru oameni, animalele de companie, plante sau diverse culturi.
In cazul contactului cu apa, ca urmare a unor ploi, granulele isi pierd pentru moment utilitatea. Insa, din momentul in care se usuca, acestea isi recapata proprietatile si vor avea aceeasi eficienta.

Modul de pastrare:  Este indicat ca produsul sa fie pastrat in ambalajul acestuia, inchis cu atentie;
Se pastreaza in locuri aerisite si uscate;
A nu se lasa in razele soarelui.

Precautii:  Produsul trebuie folosit doar in scopul indepartarii melcilor, nu il utilizati in alte scopuri;
Produsul nu trebuie lasat in apropierea copiilor si a animalelor domestice;
Evitati sa il tineti aproape de ochi sau de caile respiratorii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura