Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Compost Rapid 1,5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Cod produs
CON03
Out Of stock
Descriere
Compost Rapid va permite sa reciclati deseurile organice din gradina (de exemplu, frunze, iarba, taieturi etc.) si din bucatarie (de exemplu, resturi de fructe si legume etc.) datorita bacteriilor si microorganismelor pe care le contine. compostul obtinut este un substrat excelent pentru a presara sau adauga in gradina, gazon, ghivece, paturi de flori, gradina de legume etc.

Odata ce s-a acumulat un strat de deseuri vegetale si organice din gradina si bucatarie (taieri, iarba, fructe etc.) de aproximativ 30 cm grosime in termo-compozitor (sau alt sistem adecvat scopului), aplicati 2-3 doze masurate de compost rapid pe el , usor umezita cu apa.
Termo-compozitoarele din fotografia etichetei sunt pur orientative si nu se livreaza cu produsul ci se achizitioneaza separat.

Repetati cele de mai sus la fiecare 30 cm de acumulare noua si se amesteca la fiecare 10-15 zile pentru a facilita procesul de compostare acesta fiind foarte accelerata de Compost Rapid.
Rezultatele sunt corelate de calitatea deseurilor, de anotimpuri si de temperatura mediului. La temperaturile ambientale de aproximativ 20 de grade, procesul se obtine in aproximativ 50-60 de zile pe masura ce temperatura scade, procesul se prelungeste proportional.

Produsul contine tulpini bacteriene azotate si actinomicete.

Fraze de precautie p101 - daca este nevoie de sfaturi medicale, aveti la indemana recipientul sau eticheta produsului

p102 - A nu se lasa la indemana copiilor
p103 - Cititi eticheta inainte de utilizare
p261 - Evitati sa respirati praful/gazul/vaporii/sprayul.
p 403 - Se pastreaza la loc uscat
p 501 - Aruncati produsul/containerul intr-un loc de eliminare adecvat in conformitate cu legile locale si reglementarile nationale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura