Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa LED - rezerva aparat Swissinno 1 246

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5999 lei Lei
Cod produs
TUBE_12WLED
Out Of stock
Descriere
Lampa LED - rezerva aparat Swissinno 1 246

Distrugator de insecte zburatoare precum muste, tantari fluturi 24 W.

Distrugatorul de insecte protejeaza incaperile de pana la 80 m

Lumina cu ultraviolete LED atrage efectiv mustele, tantarii si alte insecte zburatoare intr-o retea de inalta tensiune in care sunt ucisi imediat.
Usor de curatat! Insectele moarte sunt colectate intr-o tava de jos detasabila. Acest lucru poate fi usor indepartat si curatat.
Nici lumina ultravioleta LED, nici reteaua de inalta tensiune nu reprezinta o amenintare pentru oameni sau animale de companie.
Economisiti energie cu LED-uri! Spre deosebire de o lampa fluorescenta, LED-ul are o durata de viata mult mai lunga si foloseste doar jumatate din consumul de energie pentru a oferi aceeasi cantitate de energie.
Noul design pentru reteaua de inalta tensiune a sporit in plus eficienta sistemului si asigura respectarea tuturor cerintelor de siguranta CE.

Aplicare simpla

Pentru cele mai bune rezultate, agatati sau stati dispozitivul vizavi de o fereastra la o inaltime de cel putin 2 metri unde copiii si animalele de companie nu pot ajunge la acesta, conectati-l la o priza electrica normala de uz casnic si mentineti-l in functiune continuu zi si noapte 24/7
Pentru o eficienta maxima, dispozitivul trebuie curatat in fiecare saptamana.
Utilizati o perie furnizata pentru a scoate insectele moarte din reteaua metalica de inalta tensiune: aveti grija sa nu indoiti firele retelei si evitati ca acestea sa se atinga. Daca este necesar, lampa LED poate fi curatata cu o carpa usor umeda si cu ajutorul pensulei furnizate.
Daca dispozitivul devine foarte aglomerat de insecte moarte, va trebui curatat mai des decat o data pe saptamana.
Scoateti tava de colectare a insectelor moarte de jos pentru ao goli si a o curata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura