Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Repelent pentru melci si limacsi Flortis, 1.5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3927 lei Lei
Cod produs
1230691
Out Of stock
Descriere
Repelent anti melci si limacsi compus din plante naturale.

Caracteristici repelent melci:
Acest repelent tine la distanta in mod natural melci cu cochilie si limaxi din gradina, sere si de pe plante. Produsul este formulat din granule naturale compuse (de lut sepiolitic), care nu contin substante chimice sau insecticide. Acesta are o capacitate de a absorbi cantitati mari de apa si de a crea un loc uscat si nefavorabil pentru melci si limaxi.

In plus, contactul direct de acesta din urma, cu granulele din acest provoaca deshidratare lor. Provoaca iritarea lor si ii face sa se mute departe, fara sa ii omoare. Produsul poate fi aplicat in toate locurile in care doriti sa se previna infestarea cu melci. In spatii din si in jurul gradinilor, gradini de legume si livezi. Produsul, atunci cand este utilizat in mod corespunzator, nu este periculos pentru oameni, animale si plante si nu este daunator pentru mediul inconjurator.

Utilizare si dozaj:
Ghivece cu plante: distibuirea granulelor in sol, pe toata suprafata, uniform.
Sere si gradina: granulele se distribuie uniform pe teren, cu directia de a forma o bariera de-a lungul intregului perimetru al ariei protejate (de pana la 15 m).
Repetati procedura dupa ploi abundente si de irigare, care poate reduce eficacitatea tratamentului, in scopul de a restabili conditiile initiale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura