Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere bio pentru combaterea musculitei albe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999 lei Lei
Cod produs
00023003
Out Of stock
Descriere
Acest produs 100% bio este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al musculitei albe (aparat bucal de intepat si supt) acestea transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi tratate, distrug plantele carora le-au fost transmise aceste virusuri.

Modul de utilizare: Continutul unui plic de 50 grame se amesteca in 5 litri de apa si, cu solutia rezultata, se pulverizeaza culturile sau florile pe care dorim sa le protejam. Dupa evaporarea apei, pulberea ramane pe suprafata plantelor, protejand-o.

Modul de actiune:In contact cu pulberea, chitina insectelor este sfasiata, acestea deshidratandu-se. Dupa 72 ore survine moartea insectelor. Musculitele albe nu capata rezistenta la actiunea acestui produs. Pulberea bio impotriva musculitelor albe distruge insectele in toate stadiile: ou, larva, adult.

Recomandari: Se recomanda a se face trei tratatmente succesive la interval de 7 zile intre ele in perioada de activitate a insectelor.

Avertizari:

A se evita contactul cu achii. In caz de accident clatiti cu multa apa.
Termen de valabilitate: nelimitat
Produs natural 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura