Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pasta raticida Zagor 200gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

992 lei Lei
Cod produs
ZP200GR
Out Of stock
Descriere
Pasta raticida Zagor 200gr

Momeala raticida pe baza de Brodifacoum

Zagor momeala contine denatoniu benzoat, ingredient care ii confera un gust extrem de amar si descurajeaza orice tentativa din partea copiilor si animalelor de companie de a o ingera accidental. Caracteristica specifica a benzoatului de atoniu o constituie faptul ca acesta nu este detectat de catre rozatoare, prin valul palatin.

Compozitie, 100 de grame de produs contin:
Brodifacoum ........................................0,005 g,
Denatonium Benzoat .............................0,001 g,
Zaharuri, grasimi vegetale, ....................100 g.
Uleiuri, faina, arome alimentare si conservanti.

Speciile care pot fi controlate:
ZAGOR este acceptat si consumat de toate tipurile de rozatoare infestante:Rattus norvegicus, Ratturs rattus, Musmusculus, Apodemus sylvaticus, Microtus arvalis, etc.

Mod de utilizare:
Asezati cate 2 - 6 momeli in cutii de unica folosinta, cu aceasta destinatie, sau alti recipienti adecvati pentru a proteja celelalte animale de ingurgitare accidentala a raticidului. Momelile trebuie plasate cat mai aproape de locurile infestate, pe cat posibil in apropierea locurilor de hranire, sau , la alegere, de-a lungul zidurilor, in locurile in care au lasat urme, aproape de adaposturile sapate in pamanat, la colturi si sub gramezile de materiale. Verificati pozitiile momelilor plasate, la fiecare 8 - 10 zile si puneti o noua cantitate sau intregiti-o pe cea veche, daca considerati necesar. Rozatoarele moarte trebuie arse sau ingropate pentru a evita alte actiuni de otravire secundara. Prezenta momelilor trebuie semnalata prin plasarea de semne de avertizare. ANTIDOT SPECIFIC VITAMINA K1.

Prezentare ambalaj: Cutie 50 plicuri - pasta 200 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura