Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&Deratizare

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel insecticid anti furnici Foval - 5 gr.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei
Brand
8207414
Descriere
Gel insecticid eficient pentru combaterea furnicilor in spatii interioare si exterioare precum dormitor, bucatarie, foisor, terasa, etc.

Cum folosim gel contra furnicilor Foval ? Gelul Foval se aplica punctual sub forma de picaturi in zonele de trecere a furnicilor si in apropiere de cuibul lor.
Actiunea eficienta a insecticidului este vizibila atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in colonie. Prin urmare este important schimbul de alimente intre furnici intr-o colonie. Foval gel are un efect letal intarziat timp de cateva ore, astfel furnicile lucratoare au timp suficient sa intre in contact cu momeala si sa o distribuie celorlalte furnici lucratoare, hranind atat larvele cat si regina. Prin eliminarea reginei colonia va disparea.

Unde folosim solutia anti furnici Foval ? Gelul contra furnicilor poate fi folosit atat in interior cat si in exterior, in punctele de trecere si in locurile de refugiu ale furnicilor: fisuri, crapaturi ale peretilor si podelelor (in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, restaurante, baruri, hoteluri, campinguri, industrie in general, industria alimentara).

Informatii aditionale : Ambalaj : 5g / seringa
Model: Gel anti furnici Foval
Trimite mesaj
Din Gura in Gura